Barcelona eller Real Madrid etterFotballdrakter, Fotball Drakter, Billige Fodboldtrøjer, Maillot De Footliverpool-spissen, hvis kjøp fotballdrakter returnerer for boxing

 

Mohamed Salah har la døren stå åpen for et fremtidig trekk til Barcelona eller Real Madrid etter å ha beskrevet La Liga-gigantene som 'to toppklubber', ifølge den spanske fotballeksperten Alvaro Montero.

Liverpool-spissen, hvis nåværende kontrakt løper ut til 2023, uttrykte sin beundring for begge spanske klubber i et nylig intervju - som stimulerer til spekulasjoner rundt hans langsiktige fremtid.

Montero mener Salah er åpen for muligheten for å forlate Liverpool, men sier at det er 'nesten umulig' for Real Madrid å ha råd til den internasjonale Egypt i det nåværende økonomiske klimaet.

fotballdrakter

Montero sier at Real Madrid-president Florentino Perez fortsatt er opptatt av å signere Paris Saint-Germain-spiss Kylian Mbappe, med klubben også interessert i Borussia Dortmunds Erling Haaland.

fotball drakter

Mbappe har flere ganger blitt koblet til et overgang til Bernabeu, med Real Madrid-manager Zinedine Zidane som en gang hevdet å være 'forelsket' i den franske internasjonale.

Billige Fodboldtrøjer

Montero mener Real Madrid kan prøve å signere verdensmesteren, når klubben har gjenopprettet den økonomiske virkningen av koronaviruspandemien.

maillot de foot

£ 1 000 000 returnerer for Boxing Day. Skriv inn dine spådommer gratis, og du kan bli millionær!