Lyon har fattat slutgiltiga beslut om framtidenFotbollströjor, Fotbollskläder Barn Billigt, Fotballdrakter På Nett, Voetbalshirtsdet är ett grymt slag för fotbollströjor 2021 en annan mittfältare

 

Lyon har fattat slutgiltiga beslut om framtiden för Houssem Aouar och Memphis Depay och paret lämnar inte innan tidsfristen den 5 oktober. Det är ett grymt slag för Mikel Arteta, som nu kommer att missa sitt bästa överföringsmål.

Gunners har ökat sin strävan efter franskmannen de senaste veckorna med Edu som vill avsluta en affär.

Lyons president Jean-Michel Aulas gjorde det klart att Arsenal hade fram till fredag ​​att få en eventuell överenskommelse.

Aouar hade gått med på att gå med i Arsenal och tillät att han inte fick något erbjudande från Juventus eller Barcelona.

fotbollströjor

Emellertid har Gunners inte kunnat tillfredsställa kraven från Lyon, som aldrig var inställda på att sälja spelaren, förbli övertygade om att han bara skulle lämna till rätt pris.

fotbollskläder barn billigt

Arsenal har saknat medel och Arteta fick veta att han måste samla in pengar för att sluta en affär för Aouar.

fotballdrakter på nett

Lucas Torreira är i Madrid för att genomgå en medicinsk behandling i Atletico inför ett säsongslån men förutom det är inga avgångar en självklarhet.

voetbalshirts

Sead Kolasinac kan komma att gå med i Bayer Leverkusen medan William Saliba också kan lämna på lån.

Det verkar nu som att tiden har gått ut för Arteta att ta Aouar genom dörren, med 48 timmar kvar på transfermarknaden.

Samtal hölls med Atletico och Arsenal föreslog två spelare plus kontant erbjudanden för spelaren som involverade Matteo Guendouzi.

Uppmärksamheten vände sig sedan till Aouar efter en rad imponerande skärmar i Champions League-knockout-etapper.

Arsenal har också kopplats till Chelsea-mittfältaren Jorginho men skulle de inte kunna landa Aouar är det svårt att se att de skriver en annan mittfältare.

camisetas de futbol

Maglie Da Colombianazionale

Jalkapallo Pelipaidat Halvalla

Maglia Del napoli

nueva camisetas fútbol