Phil Foden och Harry Kane i sina lagFotbollströjor, Fotbollskläder Barn Billigt, Køb Fodboldtrøjerbåda kennlarna gick för en fotbollströjor junior och champions league

 

Sky Sports-spekulanten och Jamie Carragher dök upp på Monday Night Football igår för att gå igenom sina utmärkelser under slutet av säsongen.

Och den tidigare United-högerbacken hade svårt att förbise de lag som satt första och andra i tabellen för sin bästa XI från 2020-21.

Båda kennlarna gick för en 4-3-3-uppställning och inkluderade Ruben Dias, Luke Shaw, Kevin De Bruyne, Bruno Fernandes, Phil Foden och Harry Kane i sina lag.

fotbollströjor

Som jämförelse avslutade Carragher sina val med Aston Villa-målvakt Emi Martinez, West Ham 'Vladimir Coufal, Stones, Chelsea-mittfältare N' Golo Kante och Spurs framåt Son Heung-min.

fotbollskläder barn billigt

Han hyllade hur Martinez har hjälpt till att förvandla Aston Villa den här säsongen och erkände sin kärlek till Coufal.

Køb Fodboldtrøjer

Det fanns därför inget utrymme i varken XI för 20-målshjälten Mo Salah som jagade Golden Boot, Ederson på 18 rena ark - det mest i divisionen - eller några Leicester-spelare som jagade Champions League-kval.

fodboldtrøjer

På annat håll valde Sky-parningen också sin spelare, unga spelare, signering och manager för säsongen.

Carragher, under tiden, gick för Tomas Soucek för den inverkan han har haft på West Ham när de närmar sig europeisk fotboll.

De valde båda Pep Guardiola som sin manager men erkände att det kanske måste ändras i slutet av säsongen beroende på vem som slutar bland de fyra bästa och vinner FA-cupen och Champions League.

 

Maglia Del barcellona

maillot de foot

Glassware Drinkware Creativitiful Ceramic Coffee Mug Set

voetbalshirts

bayern munchen Fodboldtrøje